Χαϊκάλη Ωλενίας (ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
25200, Πάτρα
2610 647147
2610 314540
email
contact@zafeiropoulos-sa.gr

Διαχωριστές λωρίδων κυκλοφορίας

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΛΩΡΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαχωριστής λωρίδων κυκλοφορίας (Λεωφορειόδρομων, ποδηλατόδρομων, πεζοδρόμων, θέσεων στάθμευσης) κατάλληλης μορφής από φυσικό πρωτογενές καουτσούκ, εξαιρετικής αντοχής

Παρέχει την δυνατότητα οριοθέτησης δεσμευμένου χώρου καθώς και τον διαχωρισμό λωρίδων για αμφίδρομες ροές κυκλοφορίας για διάφορες λωρίδες διέλευσης όπως λεωφορεία και ποδηλατοδρόμοι. Το σχήμα του είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για υποδομές εντός πόλης που απαιτούν ευκολία διέλευσης με ταυτόχρονα κατάλληλη ορατότητα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το υλικό του είναι από πολυορεθάνη σε κίτρινο χρώμα, ελαφρύ στο εσωτερικό και ενισχυμένο σε σχήμα σταυρού. Δεδομένων των ιδιαίτερων  χαρακτηριστικών του υλικού εγγυάται εξαιρετική αντοχή στην τριβή, τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες και τον αποχρωματισμό. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ελαστοπλαστική ταινία ή εύκαμπτους κυκλικούς χρωματιστούς δείκτες πάστας πολυορεθάνης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 Αποτελείται από αρθρωτές μονάδες, εύκολο στην εγκατάσταση, τα στοιχεία στερεώνονται στο έδαφος μέσω μηχανικών μεθόδων στερέωσης, σε οπές που πρέπει να γίνουν στο έδαφος. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κατά την τοποθέτηση. Λαμβάνοντας υπόψη τα τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης, διατηρεί τη λειτουργία του με διαφορετικές θερμοκρασίες, από -30 έως 70 ° C. Έχει σχεδιαστεί για τη λήψη βέλτιστων αποτελεσμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προφανώς, η πραγματική ζωή του εξαρτάται από την κυκλοφορία και τις κλιματολογικές συνθήκες. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του είναι UV σταθεροποιημένη.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 Σε περίπτωση συμβάντος, ελέγξτε εάν η δομή δεν έχει υποστεί ζημιά και αντικαταστήστε τα κατεστραμμένα μέρη, όπου χρειάζεται.

ΤΥΠΟΙ – ΜΕΓΕΘΗ – ΧΡΗΣΗ

  • Διαχωριστές λεωφορειοδρόμων

Διαστάσεις στοιχείου: Βάση 18cm, Ύψος 5cm, Μήκος 99cm

Η τυποποιημένη θηλυκωτή συναρμογή των άκρων διασφαλίζει την συνεχόμενη ομοιόμορφη διαμόρφωση του ειδικού τοξοειδούς διατομής
προφίλ και την πάκτωση στο οδόστρωμα με 4 κοχλίες-βύσματα ανά τρέχον μέτρο.

  • Διαχωριστές ποδηλατοδρόμων

  • Διαχωριστές θέσεων στάθμευσης