Χαϊκάλη Ωλενίας (ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
25200, Πάτρα
2610 647147
2610 314540
email
contact@zafeiropoulos-sa.gr

Κατασκευή ποδηλατόδρομων

Ειδικό ψυχροπλαστικό υλικό ενός ή  δύο συστατικών για την επίστρωση και τον χαρακτηρισμό ποδηλατόδρομων.

Άμεση παράδοση του ποδηλατόδρομου σε κυκλοφορία (μέσος απαιτούμενος χρόνος αναμονής μετά την εφαρμογή: 30 λεπτά).

Πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή σε επιφάνειες τόσο από άσφαλτο, όσο και από τσιμέντο.

Δείτε τον τρόπο εφαρμογής ΕΔΩ.

Εναλλακτικές ή/και συμπληρωματικές λύσεις για ποδηλατοδρόμους

Εκτός από την επίστρωση της επιφάνειας του ποδηλατοδρόμου, μπορούν να επιλεγούν, εναλλακτικά ή/και συμπληρωματικά, και άλλες λύσεις για τον όσο το δυνατό καλύτερο χαρακτηρισμό και διαχωρισμό του ποδηλατοδρόμου από την κύρια οδό στην οποία κινούνται μηχανοκίνητα οχήματα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση υλικών όπως:

  1. Διαχωριστής λωρίδων από πολυουρεθάνιο για την επισήμανση λωρίδων κυκλοφορίας ειδικών κατηγοριών οχημάτων (λεωφορεία, ποδήλατα, ΤΑΧΙ κ.λπ.)
  2. Διαχωριστής λωρίδων από πολυουρεθάνιο, διαφόρων τύπων και μεγεθών, παρόμοιος με τον παραπάνω, με την διαφορά ότι υπάρχει δυνατότητα προσθήκης στο σώμα των λωρίδων, ελαστικών κυλίνδρων ή εύκαμπτων πτερυγίων με επικολλημένες αντανακλαστικές ταινίες
  3. Ειδικά τεμάχια – σημάδια που τοποθετούνται στο οδόστρωμα με βύσματα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πολυουρεθάνη, κατάλληλα για τον διαχωρισμό των ειδικών λωρίδων χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για πιθανό ατύχημα
  4. Ηλειακό φως τεχνολογίας LED με πολυκαρμπονική επιφάνεια για υψηλή αντοχή. Κατάλληλο για την σήμανση ποδηλατοδρόμων, μονοπατιών περιπάτου, επικινδύνων και σκοτεινών πεζοδρομίων, parking αυτοκινήτων κ.λπ. Διαθέσιμα σε διαστάσεις 100x100x46mm και 200x200x46mm.