Χαϊκάλη Ωλενίας (ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
25200, Πάτρα
2610 647147
2610 314540
email
contact@zafeiropoulos-sa.gr

Έξυπνη μπάρα ελέγχου χώρου στάθμευσης

Πρόκειται για ένα σύστημα ελεγχόμενου χώρου στάθμευσης όπου προστατεύει τον χώρο στάθμευσής σας και επιτρέπει την κοινή χρήση του μεταξύ των χρηστών. Με το PARKLIO μπορείτε εύκολα να ελέγξετε και να μοιραστείτε τον χώρο στάθμευσης σας με την οικογένεια και τους επισκέπτες σας μέσω της δωρεάν εφαρμογής που μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στο κινητό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το PARKLIO στον χώρο στάθμευσής σας και εμείς σας εγγυόμαστε ότι ο χώρος σας θα παραμείνει προστατευμένος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους  2mm επιτρέπει στο σύστημα να αντέχει φορτίο πίεσης έως 6 τόνους ενώ ζυγίζει μόλις 14Kg. O έξυπνος σχεδιασμός του το προστατεύει από βανδαλισμούς και καταστροφές.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι αισθητήρες της μπάρας εντοπίζουν την αναχώρηση του οχήματος και θα επιτρέψουν στην μπάρα να κλείσει με ασφάλεια.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Όλα τα μέρη του συστήματος είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος όπως βροχή, χιόνι κ.λ.π. και θερμοκρασίες  από

-20οC έως 60οC.

ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Το σύστημα φέρει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που μπορεί να διαρκέσει έως 6 μήνες. Υπάρχει επίσης επιλογή συνεχούς παροχής 90V-250V A/C.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΝΕΛ

Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό πάνελ για επιπλέον αυτονομία.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Τοποθετείτε το σύστημα στάθμευσης σε ένα σταθερό σημείο με βάση το φυλλάδιο οδηγιών που σας δίνεται αφού πρώτα το φορτίσετε κατάλληλα. Κατόπιν μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της εφαρμογής που πολύ εύκολα θα κατεβάσετε από το κινητό σας σε μόλις δύο λεπτά. Η μπάρα σας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσετε.